perjantai 10. helmikuuta 2017

Hevostyössäoppi viikko 3

Viimeinen viikko lähti käyntiin maanantaina 6.1 kello kuusi hevosten ruokinnalla.  Ruokinnan jälkeen siivosin karsinoita. Pääsin myös valjastamaan hevosia sekä tarhaamaan ja loimittamaan.
Päivä loppui kello 13.56.

Viimeisen viikon toinen päivä lähti käyntiin tiistaina 7.1 kello kuusi hevosten ruokinnalla. Ruokinnan jälkeen täytettiin ruokintakottikärryt ja aloitettiin karsinoiden siivous. Pääsin myös viemäään hevosia kävelytyskoneeseen sekä tarhoihin ja loimittamaan. Sain myös valjastaa hevosia.
Päivä päättyi kello 15.06
Aamun maisemia, kun kottikärryjä kävi tyhjentämässä.


Keskiviikko 8.1, aamu alkoi kello kuusi hevosten ruokinnalla ja karsinoiden siivoamisella. Tänään eläinlääkäri kävi ja näin ensimmäistä kertaa, kun hevosten hampaita hoidettiin. Jaoin päiväruuat ja käärisin yhden hevosen jalat.
Päivä päättyi kello 13.58

Viimeinen päivä lähti käyntiin torstaina 9.1 kello kuusi hevosten ruokinnalla. Ruokinnan jälkeen karsinoiden siivousta. Pääsin myös viemään hevosia kävelytyskoneeseen. Sitten harjasin hevosia iltapäivällä ajon jälkeen, käärisin jalkoja ja lakaisin käytävän viimeisenä työtehtävänäni tässä ravitallissa.  Päivä loppui kello 15.16

Jenna kiittää ja kuittaa! Oppisin paljon uutta ja sain mahdollisuuden tutustua ravihevosen elämään. Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti